Нова справка Приходи по Наематели

Нова справка Приходи по Наематели

Мениджмънт справка "Приходи по Наематели"

Profits by Tenants

Тази справка дава информация за тенденциите и приходите по Наематели за всички договорени услуги. На графиката се визуализира общият тренд на приходите чрез синята линия, която е сбора на приходите от всички договорени услуги на Наемателите за целият период на договаряне. Графиката можете да я увеличавате чрез селектиране на желаната зона с мишката, а с десен бутон на мишката се връщате в пълната визуализация на графиката.

Справката също така може да се филтрира по година, наемател и услуги. Тези филтри влияят на данните в таблицата. Бутонът в най-лявата част на таблицата служи за маркиране на всички наематели, а при желание с чекбокса може да селектирате само някои от тях. Селектираните наематели се показват в графиката, ако няма селектирани наематели на графиката се показва само общият тренд, който е постоянен и е за целият период - от началото на най-старата договорена услуга до края на най-бъдещата на договорена услуга. Най-горният ред на таблицата, сумите в син цвят, са тоталите по месеци за избраният период. Към всеки Наематели се показват общо наети площи и средна цена на кв.м.

В таблицата чрез клик върху името на наемателя се отварят още редове с информация за договорените му услуги. А при клик върху някоя договорена услуга се отварят редове с информация за кой единици е договорена тази услуга.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я чрез бутоните:
Продуктов Мениджър на bilid
При допълнителна нужда от разяснения по функционалностите може да се свържете с мен на contact@bilidpm.com

Свързани статии:

Бюлетин с новини и новости реализирани в bilid

Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте всеки месец информация свързана с направени новости и подобрения в bilid.