Бизнес среща с водещ чeшки строителен предприемач на 25 ноември в Гранд Хотел Пловдив

bilid е партньор на събитието, в което г-н Радим Пассер ще сподели своите принципи за успешен бизнес.

bilid има удоволствието да ви покани на Бизнес среща с безспорно един от най-успешните строителни предприемачи на Чехия – г-н Радим Пассер. Ръководената от него компания PasserInvest Group реализира един от най-големите бизнес, търговски и жилищни комплекси в Чехия – BB zentrum. Комплексът в Прага е изграден на терен от 200 дка. Към момента има завършени 16 сгради с обща площ 200 000 м2. Комплексът разполага с 4300 паркинг места. В момента тече разширяване на комплекса, като до 2022г. ще бъдат построени още 6 сгради и хотел, а общата застроена площ ще достигне 375 000 м2. Работещите в комплекса са 10 000 души. Общата инвестиция ще достигне до 777 мил. Евро.

На събитието собственикът на компанията – г-н Радим Пассер, ще сподели своите принципи за успешен бизнес.

Събитието ще се проведе на 25 ноември от 18:30 часа в Гранд Хотел Пловдив, зала „Пловдив”.

По време на събитието ще имате възможност за нетуъркинг и бизнес срещи с потенциални партньори или клиенти, както и лично с г-н Радим Пассер.

Събитието е без такса за участие, но поради ограничения брой места, моля, потвърдете Вашето участие на http://passervisit.info/. На събитието ще могат да участват само лица с предварителна регистрация. Краен срок за регистрация: 22 ноември 2016 г. или до изчерпване на местата.

Заяви своето участие

За bilid e голяма чест да бъде партньор в организацията на това бизнес събитие. Вярваме, че споделения опит на успешните строителни предприемачи ще бъде полезен и вдъхновяващ за Вас.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я чрез бутоните:
Бюлетин с новини и интересни статии свързани с Фасилити и Пропърти Мениджмънта
Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте всеки месец полезна информация свързана със Управлението на собственост и Фасилити мениджмънта.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН!

КАТЕГОРИИ/KEYWORDS