ЗА НАС

Детайлно познаване на управлението на имоти + високо ниво на професионализъм в софтуерната разработка = решения, които носят реална стойност

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Ние вярваме, че успеха се основава на придържането към няколко основни бизнес принципи. Първия е винаги да сме фокусирани върху потребителя, което значи че нашата цел е да има 100 процентово удовлетворение на потребителя при всяка дейност, която извършваме. Втория е винаги да сме фокусирани върху технологията, което означава, че трябва винаги да предоставяме водещи за индустрията технологични решения за нашите потребители.

НАШАТА МИСИЯ

Постоянно работим, за да добавим стойност към дейностите на нашите клиенти чрез ранното идентифициране на нуждите на потребителите комбинирано с бързото внедряване на нови функционалности в продуктите и услугите, които предлагаме. Поддържаме фокуса върху иновациите и разработката на нови продукти, за да можем да предоставим на потребителите си възможно най-способните и богати на функционалност приложения на пазара

КАКВО ПРАВИМ

Фокусираме се върху това да предоставим най-добрата услуга във всеки етап на бизнес отношенията ни, започващи от началното запознаване и бизнес анализа, продължаващи с оценката на системата, преминаващи през имплементацията и завършващи с поддръжката на системата и постоянното добавяне на нови функционалности и допълнителна стойност.

КАК ОПТИМИЗИРАМЕ ВАШИЯ БИЗНЕС?

Бизнес анализ

Чрез провеждане на срещи с ръководните кадри на фирмата се уточнява процеса на работа и се дефинират конкретните проблеми за оптимизиране.

Плануване

Изготвя се план за внедряване. Пла­нът начертава последователността от обучения заедно с хода на въвеждане на първоначалните данни в системата.

Имплементация

Въвеждане на първоначалната информация в система, чрез съвместна работа с нашият екип.

Поддръжка

След края на внедряването можете да разчитате на нашият екип за помощ при въпроси и проблеми.

НАШИЯТ ЕКИП

Ние сме малък, но силно ефективен екип с широка опитност в
разработката, поддръжката и успешното внедряване на удобни
и лесни за работа софтуерни решения.

ГЕОРГИ ХАЛАЧЕВ

Co-founder, CEO, sales and business
Георги е софтуерен предприемач и EMBA с над 15 години опит на мениджърски позиции в няколко софтуерни компании. В екипа на Пропър Тех отговаря за продажбите, стратегическото позициониране и намиране на нови възможности.

ВЕРА АПОСТОЛОВА

Co-founder, product development, UX and support
Вера е експерт в поддръжката и проектирането на софтуер и дизайна на потребителско изживяване(UI & UX). В екипа на Пропър Тех се грижи за оптималното проектиране на функционалностите, поддръжката, обучението на потребителите и качественото внедряване на продукта.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Co-founder, technology and marketing

Апостол е разработчик с над 12 години опит в проектирането и създаването на уеб базиран и мобилен софтуер. В екипа на Пропър Тех отговаря за качественото и навременно изработване на техническата част на софтуера.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

contact@bilidpm.com

НАМЕРЕТЕ НИ

LinkedIn

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Facebook