Интерфейсни промени, малки допълнения и корекции м.Август

Подобрени са възможносттите за импортиране на данни от Ексел

След като разработихме импортирането на първоначални данни от Ексел, за да може да се започне по-бърза работа със системата, добавихме и възможност за въвеждане на типове измервателни уреди и измервателни уреди. Също така системата следи дали импортираните данни в Ексел са вече въведени, за да не става дублиране на данни. Направени се и проверки в системата дали са коректно въведени данните в Екселският файл.

Експорт на данните от списъците в Ексел

Данните в системата вече имат възможност да се експортират в Ексел. Може да филтрирате и да сортирате данните, така че да ги използвате за изготвяне на специфична справка или отчет. Бутонът за експорт се намира в горният десен край над таблицата.

Резервно копие на базата данни на имейл на клиента

Като допълнение на ежедневното архивиране на базата данни направихме и възможност да се изпраща копие от базата един път месечно на имейл на клиента. Тази възможност се активира допълнително и е необходимо да се свържете допълнително с нас, за да ви е настройм.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я чрез бутоните:
Бюлетин с новини и интересни статии свързани с Фасилити и Пропърти Мениджмънта
Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте всеки месец полезна информация свързана със Управлението на собственост и Фасилити мениджмънта.