Интерфейсни промени, малки допълнения и корекции м.Юли

За тип единица Паркоместа е добавен панел с информаци за броя заети и свободни паркоместа.

В информацията на единицата от тип паркомясто е добавен панел, в който се показва информация за броя заети и свободни паркоместа, и списък с договорите.

Оптимизиран е начина на зареждане на началният екран на системата.

Оптимизацията включва бързо зареждане на страницата и отделно зареждане на панелите с информация. Също така панел “Приходи” е оптимизиран при начисление на много услуги услуги да се показват трите услуги с най-голяма стойност, а останалите се показват когато се натисне “покажи”.

В импорт на първоначални данни в системата може се да се импортират само част от данните

Темплейтният файл за импорт на данни позволява да се въведат данни само в един от табовете(една номенклатура) и също така системата следи за това да не се дублират данни ако има вече въведени такива.

В управлението на допълнителният текст за ред на документ е направено допълниение да може да се изписва само името на услуга.

В допълнителният текст за ред на документ добавихме избор дали да се показва само името на услугата независимо от това какви групирания са избрани в документа.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я чрез бутоните:
Бюлетин с новини и интересни статии свързани с Фасилити и Пропърти Мениджмънта
Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте всеки месец полезна информация свързана със Управлението на собственост и Фасилити мениджмънта.