Първа награда на конкурса ‘Най-добра българска фирма’

Наградата е в новосъздадената категория ‘Проектно финансиране на бизнес таланти’

Бизнес концепцията на софтуерната облачна система за управление на бизнес и жилищни имоти bilid беше наградена с първо място в категория “Проектно финансиране на бизнес таланти” на ежегодния конкурс “Най-добра българска фирма” организиран от Първа Инвестиционна Банка.

Наградата беше връчена на 24.11.2015г. на Георги Халачев, съосновател и изпълнителен директор на Пропър Тех ООД, компанията, която разработва и вече реализира наградената идея. Другите членове на екипа са съ-основателите Апостол Апостолов, водещ софтуерен инжинер и Вера Никифорова – продуктов мениджър и UX дизайнер.

Това е сериозно признание за идеята на екипа и представлява реална инвестиция в бъдещето на системата. Наградата е допълнителен стимул за развитие и утвърждаване на по-ефективни системи за управлението на бизнес площи, от които по данни на Forton само през 2014 г. в страната са продадени бизнес имоти на обща стойност USD 286 млн. (EUR 254 млн.)

Повече за конкурса може да прочетете в сайта на конкурса, както и в пресата в. Капиталnovini.bg и 24часа.
Хареса ли ви тази статия? Споделете я чрез бутоните:
Бюлетин с новини и интересни статии свързани с Фасилити и Пропърти Мениджмънта
Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте всеки месец полезна информация свързана със Управлението на собственост и Фасилити мениджмънта.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН!

КАТЕГОРИИ/KEYWORDS